24 Temmuz 2013 Çarşamba

Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Ramazan Özel 17. Gün






Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası



Malzemeler;

6 adet ince uzun patlıcan

Yarım limonun suyu

1.5 su bardağı yoğurt

1 diş sarımsak

Tuz



Yapılışı;

Patlıcanları yıkayıp 220 derecelik fırında yarım saat kadar közleyin. Fırından alınca seri hareketlerle uzunlamasına bir kesik atıp içini bir yemek kaşığı yardımıyla oyun. Üzerlerine yarım limonun suyunu sıkıp çatalla püre haline getirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgililer Günü için dev hizmet! Her ilişkiye uygun birbirinden farklı hediye önerisi

Evet, yine o malum tarih yaklaştı. Belki uzun zamandır evlisiniz, “Artık Sevgililer Günü mü kaldı bize?” diyorsunuz. Belki uzatmalı sevgilis...