4 Ağustos 2011 Perşembe

Kabak Tatlısı


Malzemeler:

  • 1 su bardağı şeker
  • 700 gr.bal kabağı
  • Kaymak (süslemek için)


Hazırlanışı:
Kabakları istenilen ölçüde kesip güzelce yıkayın. Pişireceğiniz kaba dizip üstüne şekeri dökün ve l saat kadar bekletip kendi suyuyunu salmasını bekleyin.Ağır ateşte 20 dakika pişirin.Kabak çabuk pişen bir tatlı olduğu için hızlı ateşte pişirirseniz dağılır.Soğuduktan sonra servis kabına alıp ister kaymak, ister ceviz, isterseniz hindistan ceviziyle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevgililer Günü için dev hizmet! Her ilişkiye uygun birbirinden farklı hediye önerisi

Evet, yine o malum tarih yaklaştı. Belki uzun zamandır evlisiniz, “Artık Sevgililer Günü mü kaldı bize?” diyorsunuz. Belki uzatmalı sevgilis...